3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Önce iftar sonra eğlence

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, vatandaşları feshane şenliklerine davet etti.


Ereğli Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ereğli Belediyesi ve Değişim Medya Grubu organizasyonuyla Ramazan ayı süresince hergün Yaşlılar ve Gençler Evi'nde halka açık iftar yemeği düzenlenecek.

Başkan Murat Sesli, Ramazan ayı hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız Ramazan Şenlikleri bu sene de devam edecek. Ayrıca yine Yaşlılar ve Gençler Evi'nde Değişim Medya Grubu'nun katkılarıyla ramazan boyunca hergün halkımıza iftar vereceğiz. Değişim Medya'ya Ereğli halkı adına yaptığı katkıdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızı iftarlarımıza bekliyoruz" dedi.


Başkan Sesli, Ramazan Şenlikleri'nin bu sene dahada kapsamlı yapılacağını belirterek, "Geçtiğimiz yıl yaptığımız Ramazan etkinlikleri kapsamında olduğu gibi yine bu Ramazanda da 23 mahallemizde halkımızla birlikte mahalle iftarlarımızı yapacağız. Anfi tiyatroda Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca, Keloğlan, ateş yutan adam ile iftar çadırı yapılacak etkinliklerimizle birlikte Ramazan ayı boyunca her akşam eski ramazanların güzelliklerini tekrar halkımıza sunacağız. Amacımız, halkımıza Ramazan ayı boyunca güzel, huzurlu bir Ramazan ayı yaşatmak. Tüm halkımızı ramazan şenliklerine bekliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 14:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?