3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Operasyona destek verdiler

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İstanbul Bostancı'da yapılan saldırıyı ve Iğdır'da konuşma yapan DTP Milletvekili Pervin Buldan'ı kınadı.
Yorulmaz, dernek binasında yaptığı açıklamada, İstanbul Bostancı'da terör örgütü üyeleri olduğu belirlenen kişilere yönelik operasyonun geç kalınmış bir operasyon olduğunu söyledi. Yorulmaz, yapılan her operasyonun şehit aileleri için sevindirici bir olay olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bostancı'da yapılan operasyon geç kalmış bir olay. Bunlara bu zamana kadar müsamaha gösterilmemesi gerekiyordu. Türk Milleti birbirinden hiçbir zaman kopmaz yeri ve zamanı geldiğinde Türk Milleti bu işin üstesinden
gelir."


ŞEHİDİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI
İstanbul Bostancı'daki operasyonda şehit olan Emniyet Amiri Semih Balaban'ın ailesine başsağlığı dileyen Mustafa Yorulmaz, TSK'nın operasyonları dağlar yerine TBMM'ye yapması gerektiğini dile getirdi. 25 seneden bu yana terörün bir ülkede sürmeyeceğini anlatan Yorulmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Kanunların bir an evvel değişmesi gerekiyor. DTP'nin mecliste 21 tane milletvekili var. Bu ülkenin topladığı vergilerle onlar maaş alıyor. Bunların isyan ettiği kadar ülkemizde bir ayrımcılık yok. İnsanlarımızı
kandırarak bölücülük yapmaya çalışıyorlar. Polis ve askerlerimize karşı çocukları ön safhalarda yer aldırarak isyan yapıyorlar. Bu ülkede bölücülük olamaz."
Ulu Önder Atatürk'ün bizlere tek bir bayrak ve tek bir devlet bıraktığını anlatan Yorulmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tahrik ederek konuşan milletvekili kendi yaptıkları savundukları bebek katilinin arkasındalar hâla. Bunlara hükümetimizin artık bir dur demesi gerekiyor. Bir an evvelde Meclisimizden dokunulmazlıklarının kalkmasını istiyoruz. Bunun yapılmasını istiyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 15:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?