3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Örnek muhtardan eğitim seferberliği

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI
-Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi muhtarlığınca ihtiyaç sahiplerine her yıl olduğu gibi bu yılda yardım kampanyası düzenlendi.

Çaydamar Mahallesi Muhtarı Mehmet Zaman, geçtiğimiz hafta okula başlayan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye yardımlarının sürdüğünü bildirdi.

Başka esnaflar olmak üzere toplanan yaklaşık 850 kilogram kırtasiye yardımını öğrencilere dağıttıklarını ifade eden Muhtar Mehmet Zaman, “Başta Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Hüseyin Özdemir, Fikret Zaman, Güvenlik Vakfı, Kamu-Sen temsilciliği, mahalle esnafları ve sakinleri tarafından 850 kilo defter kalem ve kırtasiye çeşitleri yardıma muhtaç öğrencilere dağıtıldı. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemlidir. Onlar bizim geleceğimizdir. O bakımdan eğitime de katkı amacı ile böyle bir kampanya yapıyoruz” dedi.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda mevsimi geldiğinde belirli sınıftaki öğrenciler ile her öğrencinin meyve fidanı dikeceğini belirten Zaman, “O meyveye öğrencinin vereceği bir isim koyarak ona bakmasını da sağlayacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 11:55:00
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 21:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tülay IP: 85.181.222.xxx Tarih : 4.10.2009 11:15:17

Sayin Muhtarim sizi tebrik ediyorum güzel calismalarinizdan dolayi.Bende Caydamar mahallesinde dogdum büyüdüm okudum ve Almanyaya geldim keske orda kalsaydim.Insallah bende izinde bir agac dikerim.Sizi Kutluyorum Muhtar Mehmet Zaman islerinizde üstün basarilar..