3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Oto fareleri boş durmadı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 3 ayrı araçta meydana gelen hırsızlık olayında araçlardan teyp ve LCD televizyon çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde 3 ayrı araçta hırsızlık yapan faili meçhul şahıs yada şahıslar kayıplara karıştı. Yeni Mahalle Elma Sokak’ta park halinde D.K’ya ait 67 ZV 118 plakalı araçta meydana gelen hırsızlık olayında aracın bozuk olan sol arka camından giren hırsız yada hırsızlar, Sunny marka DVD ve CD çalar teyp, Osava marka 10,4 erkan tavana monteli televizyonu çaldı.

Yeni Mahalle Gülesin Sokak’ta C.Ç’ye ait park halindeki 67 ZU 259 plakalı aracın sağ arka kelebek camının kırılarak içeriden MP3 CD çalar ile USB girişli oto teybi çalındı. Yeni Mahalle Uzaldı Caddesi üzerinde ise İ.B’ye ait 67 ZL 526 plakalı aracın ön sol kapısı sert bir cisimle zorlayarak açan hırsız yada hırsızlar, MP3 CD çalar ve oto teybini alarak kayıplara karıştı.

Polis, üç araçta meydana gelen hırsızlık olayının faili yada faillerin, kimliklerini tespit edebilmek için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 12:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?