3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Otomobil elektrik direğine çarptı!

Zonguldak'ta bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kozlu Sahil Yolu'nda Kozlu istikametine giden elektrik ve elektronik mühendisi Asude Ağartan (23) idaresindeki 67 AS 540 plakalı otomobil, polisevi önünde orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direğin üzerine düştüğü otomobil 20 metre sonra dururken, arkadan gelen Murat Gümüşok (33) idaresindeki 67 AD 948 plakalı araç da direğin üzerine çıkarak duran otomobile çarptı. Kazada polis ve sağlık ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarılan Asude Ağartan

olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Ayşe Açıkgöz de hafif yaralandı. Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaparken, Ağartan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan Mimarlar Odası Zonguldak Temsilcisi Turhan Demirtaş'ın yeğeni olan Asude Ağartan'ın Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü'nden 2006 yılında mezun olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 23:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?