6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Otomobil pide salonuna girdi

OTOMOBİL PİDE SALONUNA GİRDİ

Kdz. Ereğli ilçesinde bir otomobil, pide salonuna girdi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2010 yılının ilk saatlerinde devriye gezen trafik polisleri, 67 LK 162 plakalı otomobilin pideci dükkanına girdiğini gördü.

Polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, otomobilin sürücüsüne ulaşılamadı. Bir süre sonra otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirlendi. Pide salonunun önünde bulanan yüksek gerilim hattı panosu da otomobilin altında kaldı. Bunun üzerine polis ekipleri elektrik arızaya haber verdi.

Pide salonunun sahibi Ayhan Günaydın da kendisine haber verilmesinin ardından olay yerine geldi. Olay yerine geldiğinde kendisine "Dükkana araba girdi" dediklerinde şaka yaptıklarını zannettiğini belirten Günaydın, böyle bir olayın ilk defa başına geldiğini söyledi. Aracın başka bir yere hasar verip vermediğinin araştırılmasının ardından elektrik arıza ekipleri elektrik panosunun akımını kesti. Otomobil daha sonra olay yerine çağırılan çekiciyle kaldırılarak kamyon garajına götürüldü.

Otomobilin Alper Kartal adına kayıtlı olduğu öğrenilirken, sürücünün muhtemelen alkollü olduğu ve bunun için olay yerinden ayrıldığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aynı saatlerde başka bir kazada Yeşiltepe mevkiinde meydana geldi. Kazada 67 LN 586 plakalı otomobil 67 LN 574 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, sürücüler kaza yerine gelen polis ekiplerinin yardımıyla raporlarını düzenlediler.

OTOMOBİL PİDE SALONUNA GİRDİ
OTOMOBİL PİDE SALONUNA GİRDİ
OTOMOBİL PİDE SALONUNA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 14:19:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 14:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?