3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Otomobille acil servise girdiler

Zonguldak'ta bir birahanede çıkan kavgada yaralanan 3 kişi, bir ticari taksiyi gasp edip polisten kaçarken, hastanenin acil servisine girdi.
Edinilen bilgiye göre, şehir merkezindeki bir birahanede kavga sonucu yaralanan M.K, K.K. ve U.K. birahanenin dışına çıkarak ilk gördükleri taksi durağından, üzerinde anahtarı olan Hüseyin Mercan'a ait aracı alarak kaçtı. Polisin kovaladığı ağır yaralı olan K.K'nın sürdüğü belirtilen taksi, Rüzgarlımeşe Mahallesi'ni de dolaşarak Atatürk Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'nin içine kadar girdi. Saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayda Acil Servis önünde bekleyen hastaların arasından hızla hastane içine giren taksinin kapılara dahi çarpmaması şaşkınlıkla karşılanırken, araç içindeki yaralılar M.K, K.K. ve U.K. acil serviste muayene olmak için araçtan çıktı. Kulağının kesik olduğunu ifade eden K.K. ise ameliyat sonucu müşahede altına alındı.

Öte yandan, olay sonrası Zonguldak Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekibi tarafından parmak izi almak üzere hastane içindeki takside inceleme yapılırken, bir süre hastaneye acil tarafından hasta kabul edilemedi. Kapıyla arasında 15 santimetre civarında açık kaldığı için içerdeki hastalar da zor çıkarken bir hamile kadın hastaneye acil servis tarafından giriş yapamadı. Olayı gören Mehmet Gençalp isimli hasta yakını, aracın hızla geldiğini belirterek, "Hastanenin önünde bir araç vardı, yanında da insanlar. O araç olduğu için gelen taksi hız kesti ve sol tarafa gidemediği için hastanenin içine girdi" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 12:45:27
Güncelleme :29 Temmuz 2006 Cumartesi 14:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?