3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Özdemir Gülşen'i ziyaret etti

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Özdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i makamında ziyaret etti.


Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Özdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i makamında ziyaret etti. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemden beri dostluklarını sürdürdüğünü belirten Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Özdemir, "Zonguldak’ta istihdamın gelişmesi işsizliğin önlenmesi için geçmişte ortak kararlar aldık. Birlikte hareket ettik. Zonguldak’a yatırımcı gelmesi için Mithat Gülşen ile işbirliği ve dayanışma içinde olduk. Dostluğumuz uzun yıllar sürüyor. Bir fırsatını bularak kendisini makamında ziyaret ettim. Çaycuma için yaptığı çalışmaları taktirle izliyorum ve kendisini kutluyorum" dedi.


Alaplı Ticaret Odası Başkanı İsmail Özdemir’in bu ziyaretinden memnuniyetliğini dile getiren Mithat Gülşen, "İki başkan baş başa anılarımızı tazeledik. Zonguldak için yapılması gerekenleri konuştuk. Bu ziyareti nedeniyle İsmail Özdemir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 13:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?