3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Özkan AKP'den aday adayı

Zonguldak iş adamlarından Hakan Özkan, Zonguldak Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İş adamı Hakan Özkan Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Aytekin Kazancı’ya teslim etti.

Zonguldak’ınekonomik ve sosyal anlamda gelişimi için uğraş vereceğini, modern bir belediyecilik anlayışı ile hizmete talip olduğunu belirten Özkan, "Zonguldak’ta yaşamaktan mutlu biri olarak, ekmek yediğimiz bu şehre hepimizin borçlu olduğunu düşünüyorum. Ben bu borcumu kendi adıma, Zonguldak’ın hak ettiği yere gelmesi, halkımızın sosyal refah düzeyine ulaşması için, yerel yönetimde söz sahibi olarak ödemek istiyorum.

Bundan dolayı şehrin kalkınmasına katkıda bulunacak plan ve projeler doğrultusunda var gücümle çalışmaya hazırım. Zonguldak’ı ekonomik kültürel ve sosyal anlamda hak ettiği noktaya getirmek, ilk ve öncelikli hedefim olacak. Zonguldak halkına daha aydınlık bir şehir inşa etmek için söz veriyor, bu amaçla yola çıkan tüm AK Partili adaylarına başarılar diliyorum. Ve teşkilatçılık ahlakının gerektirdiği gibi adaylığı onaylayacak AK Partili adayımıza seçim döneminde her türlü desteği vereceğimi beyan ediyorum” dedi.


AK Parti Zonguldak İl başkanı Hamdi Uçar ve ilçe başkanı Aytekin Kazancı, aday adaylığı başvurusunda bulunan Özkan’a başarılar diledi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 16:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan alkan- sevim alkan IP: 88.244.73.xxx Tarih : 4.12.2008 23:23:57

başkanlık yarışmalarında sonuna kadar destekliyoruz başarılar alkan ailesinden saygılar...