4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Panayıra polis baskını

Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde kurulan bir panayıra, kumar makinası bulundurulduğu gerekçesiyle, polis tarafından baskın yapıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler ve Asayiş Şubesi ile Kilimli Polis Merkezi ekipleri tarafından Kilimli Beldesi Hal Caddesi'nde kurulan panayıra baskın düzenlendi. Kumar oynatıldığı yönünde alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen baskında, 4 adet langırt makinesi ve 1 adet zar masası ele geçirildi. Polis, makinalara el koymak isteyince, panayırın sahibi N.A. (29) isimli kadının direnişiyle karşılaştı. 4 çocuğu bulunduğunu söyleyen kadın, makinaları polise vermek istemeyerek, panayırdan kazandığı parayla geçimini sağladığını kaydetti. 

Polis, "1072 sayılı kazanç kastiyle oynanmasa dahi rulet, langırtla benzeri baht ve talih veya maharet isteyen otomatik, yarı otomatik el veya ayakla konulan oyun veya makineleri bulundurmayı yasaklayan kanuna muhalefetten" N.A'yı gözaltına alırken, makinalara da el koydu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 20:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saffet akdoğan IP: 78.170.12.xxx Tarih : 8.01.2009 22:01:01

MERHABALAR ; ÜLKEMİZDE KUMAR YASAK VE BU UYGULAMAYA SONUNA KADAR KATILIYORUM PEKİ HALK ARASINDA LANGIRT ADI İLE BİLENEN MASA ÜZERİ FUTBOL OYUNUN TEKNİK İSMİ LANGIRT MIDIR EĞER ÖĞLE İSE NEDEN ÜRETİMİ YAPILIYOR NEDEN NEREDEYDE BÜTÜN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN EĞLENCE KATLARINDA BU LANGIRT İSİMLİ MASA TOPU OYUNU VAR KONUYU BİLEN VARSA AYDINLANALIM LÜTFEN ...