4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Parfüm çalan çoçuğa dayak

Zonguldak'ta bir marketten parfüm çaldığı için görevliler tarafından dövüldüğü ileri sürülen 10 yaşındaki çocuk, polisi harekete geçirdi. 

Zonguldak Tepebaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre E.K (10) isimli erkek çocuğu, birlikte oyun oynadığı kız arkadaşının isteği üzerine, yakınlardaki bir marketten parfüm çaldı. Olayı fark eden market görevlileri, E.K'yi yakalayarak dövdü. Olayı gören bir müşteri de 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, E.K'yi bularak markete götürdü.

Görevlilerle yüzleştirilen küçük çocuk, dayak yediğini söyleyerek, "Kız arkadaşım parfüm istedi. Ben de markete gidip ona parfüm aldım. Beğendiğim çakmaları da almak istedim ama o sırada yakalandım. Beni dövmeye başladılar. Başımı duvara çarptılar. Sonra da bir daha yapmamamı söyleyerek bana bisküvi verdiler" dedi. Market görevlileri ise dayak olayını kabul etmeyerek, sadece çocuğu uyardıklarını ifade etti. 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen E.K. sağlık kontrolünden geçirilirken, vücudunda herhangi bir darp izine ise rastlanmadı. Polis, olayla ilgili araştırmanın sürdüğünü bildirdi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 17:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?