3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Park halinedeki araçlar çarpıştı

Zonguldak'ta, park halindeki bir araç, park halindeki başka bir araca çarptı. 

Zonguldak'ta, park halinde duran 67 EU 775 plakalı otomobil, vitesten atarak harekete geçti. Yolda bazı araçları sollayan ve bazı araçları sağa sola kaçıran otomobil, 70 metre sonra İstasyon Caddesi'ndeki ekmek fırınlarının önünde park edilmiş halde duran saman yüklü 14 BH 973 plakalı kamyona çarparak durabildi. Kaza sonrası bir sürücü, içerisinde şoförü bulunmamasına rağmen seyir eden otomobilin şaşkınlığı ile kaza tehlikesi atlattıklarını söyledi. 

Park halindeki kamyonun yanında telefonla görüşen Gürsel Gök, köprünün üstünden otomobil gelmeye başladı. Bir iki aracı solladı. Üzerime doğru geliyordu. 'Çarpacak' diye kenara kaçtım son anda kurtardım. İçerisinde sürücü yok gibi geldi. Çarpmanın etkisiyle kapı açılınca sürücünün yaralandığını düşündüm. Sürücüyü aramaya başladım. Sürücüyü bulamayınca bu kez korktum. Son günlerde provokasyonlar arttığı için bomba yüklü araç olabileceğini düşündüm. Otomobilden uzaklaşıp polisi aradım" dedi. 

Fırın çalışanlarından Cemal Telli ise ses ve gürültü üzerine dışarı çıktıklarını, sürücüsüz aracın park halindeki kamyona çarptığını öğrenince önce çok şaşırdıklarını sonra da korktuklarını söyledi. 

Kaza yerine gelen polisler, geniş güvenlik tedbirleri arasında yaptıkları incelemede aracın vitesten attığını tespit etti. Trafik polisleri, rapor düzenlemek amacıyla her iki aracın sürücülerini tespit çalışması başlattı.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 11:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?