3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Perşembe günü kadınların oldu

Alaplı Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda belediye plajı haftada bir gün kadınlara tahsis edildi.


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanlığı, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek aldığı karar doğrultusunda, Alaplı Belediye Plajı'nı 2 Temmuz 2009 tarihinden başlamak üzere haftanın bir günü sadece kadınların hizmetine tahsis etti.


Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “İlçemizde yaşayan bayanlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, kurum idarecilerimizle yaptığımız istişarenin ardından, Belediye Plajımızın haftanın yalnızca bir günü sadece bayanlarımızın hizmetine tahsis edilmesi kararlaştırılmıştır. Aldığımız karar doğrultusunda 2 Temmuz 2009 Perşembe günü ilki olmak üzere, bundan böyle yaz ayı süresince, her perşembe günü Belediye Plajımız sadece bayanlara hizmet verecektir. Uygulamanın başlayacağı 2 Temmuz 2009 Perşembe günü Belediye Plajı'nda 'Bayanlar Matinesi' düzenlenecek ve yerel sanatçılarımız Muammer Darçın, Tarık Gezer ve Erdem konser verecektir. Tüm bayanlarımızı 2 Temmuz 2009 Perşembe günü ve yaz ayı süresince haftanın her perşembe günü Belediye Plajımıza davet ediyoruz.
Belediye Plajı'nı haftanın bir günü sadece bayanların hizmetine sunmamızdaki amaç, toplumun her kesiminden bayanlarımıza, boş vakitlerini hoşça değerlendirebilmeleri için ortak bir eğlenme ve dinlenme alanı sunabilmek, birbirleriyle tanışmalarına ve kaynaşmalarına imkan sağlayabilmektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 19:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?