3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Personele klima eğitimi

İhlas Pazarlama Batı Karadeniz Bölgesi’nde görev yapan pazarlama görevlileri, amir ve müdürlere Auro kilmaların üstün özellikleri hakkında eğitim semineri verildi.


İhlas Pazarlama Auro Klimaları Ürün Eğitmeni Cafer büyükbaş tarafından İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürlüğü pazarlama elemanları, amir ve müdürlerine eğitim verildi. İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürlüğü binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Büyükbaş, “Son dönemlerde küresel ısınma nedeniyle artan hava sıcaklıkları nedeniyle yaz döneminde klimalara yoğun rağbet oluyor. Klima taleplerini yetiştirmekte hayli zorlanıyoruz.

İhlas Auro klimaların tercih edilmesinde ise teknik özelliklerin yanı sıra ücretsiz keşif ve ücretsiz montajın yanı sıra ürünün satıldıktan sonra yaygın servis ağının da büyük etkisi oluyor. Ayrıca klimalarımızın bir çok teknik üstünlüklerine rağmen ekonomik olarak da yapılan sezon kampanyaları ile uygun fiyatlarda olması da klimalarda İhlas Auro markasının tercih edilmesine sebep oluyor” dedi.
Büyükbaş, seminere dinleyici olarak katılan personel, amir ve müdürlerin de ürün hakkındaki sorularını da cevapladı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 15:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?