7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Pinokyo büyük beğeni topladı

ALAPLI’DA PİNOKYO BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesinin organizasyonunda, Eti Çocuk Tiyatrosu’nca sahnelenen Pinokyo çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Alaplı Belediye Kültür Salonu’nda Carlo Collodi’nin yazdığı, Eylem Canpolat ve Mine Özgen’in uyarladığı, Ünsal Sicilli’nin yönettiği Pinokyo, iki seans olarak sahnelendi.

İlköğretim okulu öğrencilerinin büyük bir beğeniyle izlediği oyunun açılışında bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun Türkiye’nin 81 vilayetinde sahnelediği bu oyunu, bizleri kırmayarak ilçemizde de sahnelemelerinden büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızın defalarca da olsa beğeniyle izleyici bir oyun bu. Çocuklarımızı eğlendirmekle kalmıyor, birtakım eğitici ve bilinçlendirici mesajlar da veriyor. ETİ Çocuk Tiyatrosu’nun tüm oyuncularına, yönetim kadrosuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Alaplı Belediyesi olarak, özellikle çocuklarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimiz bundan sonra daha da artırarak devam ettirecek. Çocuklarımızın bu tür etkinliklere gösterdiği ilgi de, bu etkinliklere olan ihtiyacın bir göstergesi” dedi.

Bu arada, ETİ Çocuk Tiyatrosu’nca oyunu izleyen tüm çocuklara, ETİ firmasının flaması ve ETİ ürünü bisküvi hediye edildi. Oyunun ardından Belediye Meclisi Üyesi Dürdane An Köse ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun eşi Dilek Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi adına, ETİ Çocuk Tiyatrosu oyuncuları ve set ekibine teşekkür belgesi takdim etti.

ALAPLI’DA PİNOKYO BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
ALAPLI’DA PİNOKYO BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 17:22:02
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 18:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?