4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Plaj Tesisleri açılıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesinin bir süredir bakım ve onarımını yaptığı plaj tesislerinin 15 Haziran 2013 Cumartesi günü hizmete açılacağı bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin yenileme ve modernizasyon çalışmalarını tamamladığı plaj tesisleri için 15 Haziran 2013 cumartesi günü saat 11.00'de açılış töreni gerçekleştirilecek.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, son yıllarda vizyon projelere ağırlık veren ve bu bağlamda da sosyal hizmetleri her zaman ön planda tutan Belediyenin, halkın yaşam zenginliklerini çeşitlendirmek adına da gerekli her türlü çalışmayı gerçekleştirdiğini söyledi. Kestaneci Mahallesi'nde yapılan Piknik Alanı'nın yanı sıra, her yaz mevsiminde on binlerce vatandaşın ve kente dışarında gelen misafirlerin uğrak yerlerinden biri olan Belediye Plajı'nı da yenileme ve modernize etme gereği hissettiklerini kaydeden Başkan Posbıyık şunları söyledi:

"Özellikle nüfus yoğunluğu açısından genişleyen Karadeniz Ereğli'de böyle tesislere daha fazla ihtiyaç duyulmaya başlandı. Biz de Belediye olarak öncelikle elimizdeki mevcut tesislerin daha rantabl ve halkın ihtiyaçlarını yeterli derece karşılaması bakımından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Karadeniz Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri'ni de bu yaz öncesinde bakıma aldık. Geçtiğimiz yıllara nazaran daha geniş bir alanda hizmet verecek olan tesisler, halkımızın beğenisini kazanacak şekilde tasarlandı. Bu yaz da, geçmişte olduğu gibi, Sevgi Barış Dostluk Kenti'nin insanlarını ve memleketimize gelen misafirlerimizi en iyi ortamda ağırlayarak, kendilerine denizin orijinal mavisinin olduğu Karadeniz Ereğli'de güzel bir yaz yaşatacağız."

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2013 Salı 16:43:31
Güncelleme :12 Haziran 2013 Çarşamba 11:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?