3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Polis dilenciyi alkol alırken yakaladı

Elinde koltuk değneği ile topal numarası yapan bir dilenci, sokak ortasında kemerini açarak iç çamaşırına paraları zula etti.

Topladığı paralarla büfeden bira alan dilenci, harabe binada gündüz vakti alkol alırken polise yakalandı.


Zonguldak'ın Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde dilenen bir kişi, kurulan giysi pazarının yanında cüzdanından ve cebinden paraları çıkarttı.

Şahıs, paraları sokak ortasında kemerini çözerek iç çamaşırlarına yaptırdığı özel bölmeye zula etti. Şahıs, yardıma ihtiyacı olduğu gerekçesiyle pazardaki vatandaşların duygularını istismar ederken karşısında gördüğü gazetecilere de yakındı. "Gazetecilerin dilencilik yapmaya utanmıyor musun?" sorusuna dilenci, "Karabük'ten geliyorum. Kızım rahatsız. Ne yapayım mecburum. Günde 30-40 YTL para kazanıyorum" cevabını verdi.


Topladığı paralarla bir büfeden bira alan şahıs, virane haldeki boş binaya giderek gündüz vakti alkol alemi yaptı. Alkol alırken yakalanan şahıs, polislerin sorularına da ilginç cevaplar verdi. 'Dilenip dilenmediğini' soran polislere "dileniyorum" cevabını veren şahıs, cebindeki kalan paraları gösterdi. Şahıs, polisler tarafından gözaltına alındı. Üzerinden kendi kimliği ile birlikte üç nüfus cüzdanı çıkan şahsın adının Cesin G. (30) olduğu tespit edildi. Şahsın sorgusu sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 17:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?