3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Polis eşlerinden kermes

POLİS EŞLERİNDEN ANLAMLI KERMES

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının eşleri tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Alaplı ilçe Müdürlüğünde görevli polis memurlarının eşleri tarafından Polis haftası etkinlikleri kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Alaplı’nın en işlek caddesi olan Hükümet Caddesinde düzenlenen kermes’e Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, polis memurları ve eşleri katıldı.

Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, “ 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler planlıyoruz. Bu etkinlikler çerçevesinde polis memuru eşleri kermes düzenlemek istiyoruz diye bize geldiler. Bizde gerekli kolaylıkları ve desteği sağladık. Bizler polis olarak biliyoruz ki maddi durumu iyi olmayan çocuklarımızın suça itilmesi daha kolay oluyor. Kermesimizin amacı da maddi durumu iyi olmayan başarılı çocukların desteklenmesidir. Polis eşleri kendi elleri ile evlerinde yaptıkları yemekleri satışa sunarak ihtiyaç sahibi çocuklara gelir elde ederek öğrenimlerine katkı sağlamak amacıyla bu kermesi düzenlediler. Kermese tüm personelimiz katıldı. İnşallah amacına ulaşır ve bizde elde edilen geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırırız. Ben başta polis eşleri olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın eşi Melahat Baş konuşmasında,” Polis eşleri olarak amacımız ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebze olsun destek olmaktır. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize katkımız ve çorbada bizim de bir tuzumuz olsun istedik. Bunun içinde tüm emniyet personelimizin katkıları ile bu kermesi düzenledik. Ben bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

POLİS EŞLERİNDEN ANLAMLI KERMES
POLİS EŞLERİNDEN ANLAMLI KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 15:36:03
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 16:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?