3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Zonguldak polisi, 6 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 4 kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, çalıntı malzemeleri satın aldıkları belirlenen 3 kişiyi de ele geçirdi. 

Alınan bilgilere göre, Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde 5 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen F.Ö, polisin sıkı takibi sonrasında yakalandı. F.Ö'nün işyerlerinden çaldığı fotoğraf makinasıyla VCD de ele geçirilirken, şahıs, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde de bir işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişi yakalandı. Şahısların gösterdiği yerlerde yapılan aramada 5 adet plazma televizyonla 2 adet uydu cihazı ele geçirildi. 3 şahıs, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. 

Polis ayrıca, çalıntı malzemeleri satın almak için İstanbul'dan Çaycuma İlçesi'ne geldiklerini tespit ettiği 3 kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların üst aramasında 40 adet sahte 20 YTL para, bir adet kuru sıkı tabanca ve bir adet avcı bıçağı bulundu. Bu olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 16:22:09
Güncelleme :15 Kasım 2006 Çarşamba 16:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?