3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Posbıyık, resmi ziyaretlere başladı

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, resmi ziyaretlerine başladı.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Yaşar Balcı ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayları resmi ziyaretlerine başladı.

Halil Posbıyık ve partililer ilk olarak Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, "Her siyasi partiye dilediğimiz gibi sizlere de başarılar dileriz. Temennimiz seçimlerin dostluk içerisinde geçmesidir" dedi.


CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ise, "Geçtiğimiz seçimde iki sandık üst üste konularak adeta bütün basının önünde oy kullanılan yerler oldu. Bu konuda daha dikkatli olunmasını temenni ediyoruz" dedi.


Halil Posbıyık ve partililer daha sonra Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, gerçekleştirilecek olan seçimlerde siyasi partilere de büyük görevler düştüğünü hatırlatarak yardım istediklerini söyledi. Yılmaz, seçimin güvenliği için gereken bütün çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Halil Posbıyık da, Ereğli Emniyetinin gerçekleştireceği çalışmalarda daima yardımcı olacaklarını ve her konuda bilgi alış verişi sağlanacağını söyleyerek, geçen seçimlerde yaşanan hataların tekrarlanmamasını temenni ettiğini söyledi.
Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Halil Posbıyık ve ekibine seçimlerde başarılar diledi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 18:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?