7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Posbıyık çalışmaları inceledi

POSBIYIK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından yapılan asfalt çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Kepez Dağ Evleri Bölgesi'nde süren asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Posbıyık, "Karadeniz Ereğli'de belirlenen program dahilinde asfalt çalışmaları sürüyor. Asfaltsız yer bırakmayacağız" dedi. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, Turan Çınar, Cevat Aydın, Etem Özdemir ve Belediye Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ve ilgili mühendislerle birlikte belediye tarafından mahallelerde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Posbıyık, asfalt çalışmalarının devam ettiği Kepez Dağ Evleri'nde basın mensuplarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Posbıyık, “Bu bölge imara açılan yeni bölgelerimizden bir tanesi idi. Öncelikle bu bölgede altyapı çalışmaları yaptık ve şimdi bu bölgenin tamamını asfaltlıyoruz. Belediye olarak belirlediğimiz program dahilinde asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. 40 Bin ton asfalt hedefimiz var ve bu hedefi ilavelerle birlikte 48 bin tona çıkarmayı planlıyoruz. Asfalt yapabilen nadir belediyelerden biriyiz. Akıllı politikalarla asfalt döküyoruz. İnanının Zonguldak Valiliği köylere bu kadar asfalt dökemiyor. Biz de sıkıntı yaşıyoruz. Emlak Vergisi, su parası tahsilinde sıkıntı yapıyoruz. Ama akıllı yönetimimizle birlikte asfalt, parke, taş duvar çalışmaları yapabiliyoruz" dedi. Kepez Dağ Evleri'nde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Posbıyık'a mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı teşekkür etti.

HALK EVLERİ PROJESİ

Başkan Posbıyık yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Burası temizlik işleri şantiyesi idi öteki taraf hal binası idi. Hal binalarında yeteri randıman olmuyor. Bu bölgeyi tamamen boşaltıyoruz. Uzun zamandan beri hayalini kurduğumuz çok arzu ettiğimiz Ereğli halk evlerinin ilk ayağını buradan başlatacağız. Mahallenin gönüllüleri tarafından yönetilecek. Çok amaçlı salon, el işi kursları, eğitim kursları, İngilizce kursları, kütüphane, nişan merasimi toplu halde yemek yapacakları alan olacak. Yan tarafında fitness aletleri, oturma bankları, çocuk bahçesi, yeşil alanları ile Karadeniz Ereğli halk evleri projesinin ilk ayağı burada başlayacak ve yakın zamanda çalışmalara başlayacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 14:33:02
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 15:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?