6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Posbıyık'tan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

BAŞKAN POSBIYIK KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberindekiler ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Turan Çınar, CHP İlçe eski Başkanlarından Muhammet Aslan, Bayram Gürkan, İsmail Fota ile Muzaffer Akalın, Engini Güner ile birlikte CHP Genel Merkezi'n ziyaret etti.

Başkan Posbıyık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştu. Başkan Posbıyık, parti genel merkezinde ilk olarak CHP Zonguldak Milletvekili ve CHP MYK Üyesi Ali Koçal'ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık, Koçal'a 2-3-4 Temmuz tarihlerinde yapılan festival davetiyesi ile çilek verirken, uzun süren görüşmede bölge sorunları da masaya yatırıldı. Başkan Posbıyık ve beraberindeki heyet daha sonra Milletvekili Ali Koçal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Posbıyık Kılıçdaroğlu'na Osmanlı Çileği vererek Ereğli halkının sevgi ve selamlarını iletti. Kemal Kılıçdaroğlu'na 2-3-4 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali davetiyesini ve kataloğunu takdim eden Başkan Posbıyık, Kılıçdaroğlu'na “Ereğli halkı sizi 2 Temmuz'da büyük festival yürüyüşüne ve festival açılışına bekliyor. Sizi Ereğli'de görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız” diyerek festival programı ve Ereğli'de belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“EREĞLİ'Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Başkan Posbıyık'a Ereğli'nin çok önemli bir kent olduğunu ve yapılan çalışmaları ekip olarak takip ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Ben de Ereğli halkı ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Sizin yaptıklarınızı anlatırken yaşadığınız heyecan beni çok etkiledi. Ereğli halkı ile kucaklaşmaktan ben de çok büyük mutluluk duyacağım. Büyük iktidar yürüyüşümüzde sizin gibi değerli belediye başkanlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ereğli'de bizim için son derece önemli. Şunu da özellikle söylemek istiyorum, ziyaretinizden son derece memnun oldum. Sizlerin aracılığıyla Ereğli halkına sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Başkan Posbıyık daha sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık, Genel Sekreter Sav'a festival davetiyesi vererek Karadeniz Ereğli'ye beklediklerini söyledi. Başkan Posbıyık'tan yapılan çalışmalar ile çeşitli konularda bilgi alan Sav, Başkan Posbıyık'a Ereğli halkına sevgi ve selamlarını iletmesini istedi. Başkan Posbıyık, daha sonra Parti MYK Toplantısı sonrası Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay, Haluk Koça, Nevin Gaye Erbatur, Umut Oran ile MYK üyelerini tek tek ziyaret ederek festival davetiyelerini verdi.

Başkan Posbıyık daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) CHP Grup Başkan Vekilleri Kemal Anadol, Muharrem İnce ve Mehmet Akif Hamzaçebi ile görüştü. Anadol, Hamzaçebi ve İnce'ye festival davetiyeleri ve Osmanlı Çileği takdim eden Başkan Posbıyık çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN POSBIYIK KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ
BAŞKAN POSBIYIK KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 16:04:00
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 19:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?