3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Posbıyık'tan seçim ziyaretleri

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve CHP yönetimi seçim nedeniyle düzenledikleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçesi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve CHP ilçe yönetimi bazı dernekleri ziyaret etti. İlk olarak Tüm İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret eden Posbıyık ve CHP yönetimi dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti. Halil Posbıyık, Ereğli'deki durumun vahim olduğunu ve Ereğli'nin prestijine zarar geldiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tüm İş Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz'de, Halil Posbıyık'a teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi. Ardından Ereğlililer Derneği'ni ziyaret eden CHP'liler üyelerle tek tek tokalaştılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ereğlililer Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, Halil Posbıyık'a Ereğli'ye yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Ardından Aleviler Derneği'ni ziyaret eden CHP yönetimi Aleviler Derneği Başkanı Ali Arıkan ile görüştü.
 
Ziyarette konuşan Halil Posbıyık, derneğin çalışmalarında yanlarında olacaklarını kaydetti. Halil Posbıyık ve CHP yönetimi son olarak Erdemir Yöneticiler Derneği'ni (YÖNDER) ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 16:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?