3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Projelerin tamamlanmasını istedi

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü ziyaret etti.


AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, il yönetimi ve ilçe yönetimi Gülüç Belediye Bakanı Aydın Güngör'ü ziyaret etti. Gülüç Belediye Başkanı Güngör, il başkanı Uçar'dan yarım kalan projelerin tamamlanması için yardım istedi. Başkanlığa aday olurken diğer bir hayalinin Gülüç Deresi'nin ıslah edilerek temizlenmesi olduğunu belirten Güngör, “Böyle bir kalabalık ile bizleri ziyaret etmeleri bizleri mutlu etti.

Özellikle yarım kalan projelerimizi, Türk Metal Sendikası'nın yapmış olduğu sosyal tesisi, karayollarının Gülüç Köprüsü'nü yapıp devamını getirmeyip ortada kalan bir yolumuz var. Karayollarının özellikle bu dönemde bizim beldemizden başlayıp Alaplı'ya, Alaplı'dan başlayıp Akçakoca'ya olan yolumuzun tamamlanması bizim en büyük dileğimizdir.

Gülüç Deresi ile ilgili taşkın koruma duvarımızın 2004 yılında yaptığımız projenin her şeyi tamamlanıp da 2008-2010 yılları arasında yapılacak diye programa konulan projenin bir an evvel hayata geçirilmesi. Taş duvar projesi yapıldıktan sonra Gülüç Deresi çok güzel akacak.çok güzel daha akacak. Bizim bir sahilimiz olacak. Bizim rüyamız buydu. Benim seçimde aday olmamın diğer nedeni Gülüç Deresi'ni ıslah edip buradaki insanların dere kenarında yürümesini görmekti. Bizleri ziyaret ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.


AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Aydın Güngör'ün başarılı çalışmaları nedeniyle tekrar başkan seçildiğini belirterek, Güngör'ün başarılarının devam edeceğini kaydetti. Uçar, “Başarı ve hayırlı olsun temennilerimizi iletmek için buradayız. Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta çekişmeli seçim gerçekleştirdik. Burada ipi göğüsleyen Aydın Güngör oldu.

Geçmişte yapmış olduğu başarılı çalışmalar, sosyal ilişkileri ile burada seçimi almayı başardılar. Vatandaşlarımız teveccüh getirdi. Seçilmiş olmak bu işin bittiğini göstermez. Bundan sonra daha iyi hizmetler verebilmek için. Hem teşkilatımız, milletvekillerimiz ekip halinde görevlerine devam edecek. Şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonra da başarılar diliyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 17:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?