3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Projelerini şarkıda anlattı

MHP Çaycuma ilçesi Belediye Başkan Adayı Heyri Şentürk, göreve geldikten sonra hayata geçireceği projelerini ve sözlerini, seçim için hazırlattığı şarkının sözlerine işletti.


28 Mart 2009 yerel seçimler öncesinde her türlü koşulları dikkate alan siyasi partiler ve belediye başkan adayları, çeşitli yöntemlerle proje ve vaatlerini seçmenlerine anlatıyor. Yaklaşan seçim öncesi görsel ve yazılı medyanın yanı sıra ev, ev ve kahve, kahve dolaşan adaylar, proje ve vaatlerini anlatarak oy toplamaya çalışıyor. Müzik sistemli seçim araçları ile sürekli partilerini de hatırlatan başkan adaylarından MHP Çaycuma ilçesi Belediye Başkan adayı Hayri Şentürk, ilginç bir uygulamaya imza attı. Genelde partilere ve parti genel başkanlarına hitaben yazılan seçim müziklerinde bir ilke de imza attı. Şentürk, verdiği vaatlerin unutulmaması için böyle bir uygulamada bulunduğunu kaydetti. Şentürk, “Bizim için söz namustur. Bölgemiz de her şeyden önce gelir. Bizler, yarınımızın güvencesi olan gençlerimizle birlikte bu bölgeye neler yapacağımızı hem daha iyi bir şekilde halkımıza anlatmak, hem de bu söz ve vaatlerin unutulmasını hedefledik” dedi.


Şentürk’ün “Hayri Şentürk Sizinle” isimli seçim müziği ile seçmene sandığa gitmesi çağrısında bulunurken, MHP’ye oy atılması ve başkan seçilmesi halinde belediyedeki talanı önleme, hizmet sınırlarını sonuna kadar zorlayama ve ilçeye huzur için mücadele sözlerini veriyor. Şentürk, seçim müziğinde kentten büyük şehirlere yaşanan göçü kısmi olarak önleyeceğini Filyos projesinin takipçisi olacağını, öğrencilere ücretsiz servis tahsisi, dere ıslahı, yeşil alan ve oyun alanları, istihdam alanları, ile alo sağlık hattını, gençlik meclisi, kapalı pazaryeri ve halı saha projelerini faaliyete geçirecekleri sözünü verdi.
Şentürk’ün seçim müziğini mahalle mahalle dolaşan seçim araçları ve seçim bürolarının yanı sıra www.hayrisenturk.org sitesinde de müzik dinlenebiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?