7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Ramazan Duru’ya mevlid-i şerif

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RAMAZAN DURU’YA MEVLİD-İ ŞERİF

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde geçen yıl halı sahada futbol izlerken kalp krizi geçirerek vefat eden Devrek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Duru için mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okutuldu.

Düzenlenen etkinliğe Devrek ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek’te görev yapan Şube Müdürleri, meslektaşları, daire arkadaşları ile çok sayıda seveni katıldı. 2002–2009 yılları arasında Devrek’te yedi yıl görev yapan Ramazan Duru, geçtiğimiz yıl bir sendika tarafından futbol organizasyonda karşılaşmaları takip ederken tribünde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, ”Ramazan Duru arkadaşımızla birlikte uzun yıllar görev yaptık. Görev yaptığımız süre içinde hiçbir şekilde ne mesai arkadaşlarıyla ne de vatandaşla işi gereği de olsa ters düşmedi ama ödünlerinden de hiçbir zaman taviz vermedi. Arkadaşımızın geçen sene aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmesi camiamızı ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Ramazan Duru öğretmenimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve her yıl arkadaşımız için etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 17:33:05
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 17:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?