7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Ramazan'da 2 TL'ye ayakkabı

RAMAZAN'DA 2 TL'YE AYAKKABI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kurulan Aydi Ayakkabı Mağazası hizmete açılışının 1. yıl dönümü dolayısıyla Ramazan ayı boyunca 2 TL'ye ayakkabı veriyor.

Alaplı ilçesinde açılışı geçen yıl gerçekleştirilen Aydi Ayakkabı İndirim Marketi Ramazan ayı boyunca her gün 2 TL'ye ayakkabı dağıtımına devam ediyor. Alaplı Aydi Ayakkabı Market Sorumlusu Muammer Kalafat, mağaza olarak Ramazan ayı boyunca her gün 2 TL'ye ayakkabı verdiklerini belirtti. Satışların Ramazan Bayramı'na kadar süreceğini belirten Kalafat, “Aydi Ayakkabı İndirim Marketi olarak mağazamızın açılışımızın 1. yıl dönümü dolayısıyla Ramazan ayı boyunca 2TL'ye ayakkabı veriyoruz. Aydi olarak ilçe halkımıza en iyi, kaliteli ve uygun hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bay, bayan ve çocuk ayakkabı çeşitlerimizle ilçe halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Aydi Ayakkabı İndirim Marketinin Ramazan ayı boyunca 2 TL'ye ayakkabı hizmetinden dolayı memnunluk duyduklarını belirten vatandaşlar, “Global ekonomik krizin yaşandığı günümüzde birçok vatandaşımızın ayakkabı alacak parası yok, mağaza yetkililerine sunduklarını hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:42:02
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?