3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ramis Muslu görevinden ayrıldı

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Ramis Muslu, Zonguldakspor'da yeni yönetimin oluşması için görevden ayrıldı.


Zonguldakspor'da 25 Kasım'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesinde Kulüp Başkanı Ramis Muslu, başkanlığa yeniden aday olmayacağını belirterek görevinden istifa etti.

Muslu, işlerinin yoğunluğu ve Zonguldakspor'da yeni oluşacak yönetimin önünü açmak amacıyla görevden ayrılmanın en doğrusu olacağına karar verdiğini söyledi. Muslu, “Kulübümüzün 25 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştireceği olağanüstü genel kurulda yeni bir yönetimin oluşması ve devre arasında bu yönetimin yapacağı çalışmaları kolaylaştırmak amacıyla, diğer işlerimin yoğunluğu nedeniyle kulübe yeterince zaman ayıramadığımı da göz önüne alarak Zonguldakspor Kulübü Başkanlığı'ndan ayrılıyorum.

Bu nedenle istifamı verdim. Elbette, büyük bir onurla yürüttüğüm Zonguldakspor Kulübü Başkanlığı'ndan ayrılmış olsam bile her şart altında ve daima Zonguldakspor'a gönül vermiş bir insan olarak desteğimi sürdüreceğim. Görev yaptığım süre içinde samimiyetle destek veren, katkı sağlayan herkese, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, sporcularımıza, personelimize ve sevgili taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 18:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?