3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Reflektör yerine kurukafa!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, bir sürücünün arıza yapan otomobilinin arkasına reflektör yerine büyükbaş hayvanın kafatasını koyması görenleri şaşıttı.

 

Ereğli ile Kandilli Beldesi arasındaki yolun Köseağzı Mevkii’nde yol kenarında park halinde duran 67 TH 301 plakalı otomobilin 10 metre arkasına, reflektör görevi görmesi için konulan büyükbaş hayvanın kafatasını görenler şaşırdı.


Aracında reflektör bulundurmadığı için, yol kenarında bulduğu tahmin edilen kafatasını, arkadan gelen sürücüleri uyarmak amacıyla kullanan sürücü yaptığıyla ilgi çekti.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 11:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.235.xxx Tarih : 3.04.2009 23:51:24

yanls anlamayin ama türkiyede insanlar biraz sansina yasiyorlar  araclarin coğu bakimsiz lastikleri kabak firenleri bitik  arti hele birde o hatali sollamalar yokmu arac sollamak icin sifir noktada viraslara giriyorlar bunlar kendi canlarini düsünmedikleri gibi baskalarinin canlarinida düsünmüyorlar bu arkadasta eminimki aracini tamir ettikten sonra o hayvan kafasini olduyu yerde birakip gidecektir baska bir aracta ona carpip kaza gecirebilir bu aracin ücgen isareti bulundurmazi mecburdur