3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Rektörden şehit ailelerine ziyaret

ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Zonguldak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ve şehit ailelerini ziyaret etti. Rektör Açıkgöz, Şehit Aileleri'nin yanında olduklarını belirterek, Kurban Bayramlarını kutladı.

Açıkgöz, “Kurban Bayramlarını kutlamak ve bir arzuları var mı amacıyla ziyarette bulundum. Vatan için, bu topraklar için seve seve canlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum ve her zaman Şehit Aileleri Derneği'nin yanındayız. Buradan herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Açıkgöz'e teşekkür etti.

Yorulmaz, “Kurban Bayramı'nda bizleri ziyaret ettikleri için rektör hocamıza teşekkür ediyorum. Kendileri her zaman bizim yanımızda. Bizim bayramlarımız buruk geçiyor. Rektör hocamıza bugünde bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” dedi.
Şehit Aileleri'de kendilerini ziyaret eden Rektör Açıkgöz'e teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 16:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?