3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Rüzgarlımeşe hasta kabulüne başladı

Zonguldak'ta Rüzgarlımeşe Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Devlet Hastanesi'ndeki çocuk ünitesinin taşınmasıyla hasta kabulüne başladı. 

Rüzgarlımeşe Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Rüstem Albayrak, 150 yatak kapasiteli hastanede, Devlet Hastanesi'ndeki çocuk ünitesinin taşınmasıyla hasta kabullerine başladıklarını belirtti. Rüstem Albayrak, "Hastanemizin eksiklerini görebilmek bir geçiş süreci yaşıyoruz. Tam anlamıyla hastaya müdahale edebildiğimiz zaman, Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki çocuk ünitesini de taşıyacağız. Eksiklerimizi 1 ya da 2 hafta içinde tamamlamaya çalışacağız. Yol ve kanalizasyon sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli yazışmaları yaptık. Yollarımız çok kötü. Ama kısa zamanda sorunların aşılacağını umut ediyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 08:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜLDEN YORULMAZ IP: 85.104.254.xxx Tarih : 15.07.2006 13:17:40
DAĞIN BAŞINDA HASTANE Mİ OLURMUŞ.YOLLAR BOZUK VE DAR ADRESİ BİLMEYEN İNSANLAR ORAYA NASIL ULAŞACAK BEN VE BENİM GİBİLER ARTIK YOLDA DOĞURURUZ amele birligini yada verem savaşı oraya gönderselerdi dağ havası onlara daha yararlı olurdu