3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlam'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek sezon çok fazla oyuncu transferi yapmayacaklarını belirterek, şu ana kadar 3 yabancı oyuncu aldıklarını, içeride de 1 veya 2 yerli oyuncu transferi yaparak transferi noktalayacaklarını söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen 'Futbol Şenliği' etkinliklerine katıldı. Beşiktaş'ın gelecek sezon çok fazla transfer yapmayacağını belirten Sağlam, "3 yabancı oyuncuyla anlaşmaya vardık. İçeride de 1 veya 2 yerli oyuncu alarak transferi noktalamak istiyoruz" diye konuştu.


Gordon Schildenfeld ile karşılıklı konuşarak yollarını ayırdıklarını belirten Sağlam, Delgado ve Bobo ile ilgili ciddi sorunlarının bulunmadığını, her iki futbolcudan da memnun olduklarını kaydetti. Delgado ve Bobo ile ilgili Siyah-beyazlı kulübe gelen ciddi bir teklif olmadığını belirten Sağlam, "Delgado ve Bobo ile ilgili kulübe gelen ciddi bir teklif yok. İki oyuncumuzdan da çok memnunuz. Çok astronomik, Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse değerlendiririz, ancak şu anda hiçbir
oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz" dedi.


A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki şansıyla ilgili soruya ise Sağlam, "Milli Takım, şu anda iyi durumda ve iyi bir kadroya sahip, ayrıca başında da çok tecrübeli ve çok sevdiğimiz bir antrenör var. Dolayısıyla Milli Takım'dan beklentilerimiz çok fazla. Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takımımızın ülkesine en son dönen takım olmasını umut ediyorum" şeklinde cevap verdi.
Gençlere de tavsiyelerde bulunan Sağlam, "İyi bir sporcu olmak çok önemli belki, ama ondan daha önemlisi örnek sporcu olabilmek. Ben bunun yolunun eğitimden geçtiğine inanıyorum. İyi sporcu akıllı insandan olur. Akıllı insan da eğitimli insandan olur. Sporcu olacağım diye sakın eğitim ve öğretim hayatınızdan taviz vermeyin. Eğer iyi birer sporcu olmak istiyorsanız, okulunuzda da çok başarılı olmak zorundasınız" dedi.


Bu arada şenliğe katılan FIFA kokartlı eski hakemlerden Cem Papila'yı konuşma yaptığı sırada Trabzonspor bayrağını açan bazı taraftarlar protesto etti. Taraftarların aleyhinde tezahüratlarına rağman konuşmasını sürdüren Cem Papila'ya tribünde bulunan diğer vatandaşlar ise destek verdi. Papila konuşmasında, "Biz yıllardan beri sahalarda küfrü önlemeye, ahlaklı ve düzgün sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Evet yapmış olduğum işten dolayı ve hakemlik mesleğinde de hata kaçınılmaz sonuç olduğu için, bu yörenin bölgenin insanı olmama, hatta kökenim biraz da Trabzon'a dayanmasına rağmen böyle tepkiler görüyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Cem Papila'ya destek vererek, "Bu olaylar, sporun içerisinde hiç olmasını istemediğimiz görüntüler, umut ediyorum ki o hareketleri yapanlar da kendilerinden utanmışlardır. İnşallah bundan sonra olmaz" dedi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Cem Papila, daha sonra taraftarların forma, şapka ve defterlerini imzaladı.

..
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 21:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?