3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlık ocağına ambulans

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde hizmet veren sağlık ocağına ambulans ve acil tıp teknisyeni gönderiliyor.


Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde halka hizmet veren Sağlık Ocağı’na Ambulans aracıyla birlikte acil tıp tenisyeni gönderileceği kaydedildi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal Filyos Sağlık Ocağı’nın 24 saat hizmet verme esasına göre çalışmadığını Sağlık ocağının normal mesai saatleri içerisinde çalıştığını ifade etti. Ünal, mesai saatleri dışında hizmet verecek bir kurumun olmadığına dikkat çekti.

Başkan Ünal, “Ankara milletvekillerimiz ve yetkililerle yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Valimiz ve İl Sağlık Müdürü’nün destekleri’yle Filyos’a bir ambulans tahsisi yapılıp acil tıp teknisyeni gönderilerek Filyos ta 24 saat hizmet veren acil sağlık kurumunun kurulmasına başlanacaktır. 10 gün içinde ambulans ve elemanlar gelip halkımıza 24 saat hizmet sunulacaktır. Yaz aylarında denizde boğulma ve kalp krizi gibi acil olaylara müdahale edecektir. Bu halkımızın beklediği bir hizmettir. 10 gün içinde Filyos’ta bu hizmet başlayacaktır” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 21:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?