3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlık Sen'den TTK'ya ziyaret

SAĞLIK SEN'DEN TTK GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş ile Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Nazım Erduran ve Yöneticiler, TTK Genel Müdürü Burhan İnan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş kısa bir açıklama yaparak, "Özellikle son yıllarda Memur Sen camiamız artık bir okul olmuştur. Yetişen insanlarımız ülkemizi yönetecek düzeye gelmiştir. Bu nedenle sizler de çok önemli bir göreve geldiniz, bundan sonraki çalışmalarınızda tekrar hayırlı ve uğurlu olsun" diyerek başarılar diledi.

Sağlık Sen Yöneticilerinin nazik ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirten Türkiye Taşkömürü Genel Müdürü (TTK) Burhan İnan, "Biz TTK'da teknik çalışmayı biliyoruz, insanları tanıyoruz. Kurum zor bir kurum olsa da TTK her zaman her yerde konuşulur, çünkü insanlar geçmişini ve geleceğin buraya bağlıyor. İnanıyorum Allah utandırmadan bu işi en iyi şekilde yapar hedefimize ulaşırız. Madenci çalışkan insanlardır. Allah'ın izniyle elimizden geleni yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 13:43:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 13:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?