3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlıkçılar bilgisayar sertifikası aldı

Sağlık-Sen Kdz. Ereğli Şubesi tarafından bilgisayar kursu gören sağlık çalışanları sertifikalarını aldı.

Sağlık-Sen Kdz. Ereğli Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa başlatılan “Bilgisayar Kursu”na katılan sağlık çalışanları sertifikalarını Keşan Restoran'ta düzenlenen akşam yemeğinde aldı. Sağlık-Sen Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ali Kabaş, “Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin, Sağlık Bakanlığı nezdindeki girişimleri sonucu hastanede çalışan memurlara ve hizmetlilere bilgisayar kursu verildi. '

Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliği' kadrosuna geçme hakkının kazanıldı. Bu haktan hastane çalışanlarının da faydalanabilmeleri için Halk Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz sertifika programı neticesinde sertifika alan hastane çalışanlarının maaşlarında 100-150 TL arasında bir artış olacak. Bu ekonomik kriz zamanında yapılan işin ne derece hayırlı olduğunun altını çizmek istiyorum ve çalışanlar açısından ciddi moral kaynağı oldu” dedi.

Ali Kabaş, Halk Eğitim Müdürü Kenan Özkan'a ve kurs öğretmenine hastane çalışanları adına çiçek vererek teşekkür etti. Ardından Kursa katılarak başarılı olan personele sertifikaları verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 15:09:44
Güncelleme :3 Mayıs 2009 Pazar 15:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?