3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlıkçılar kahvaltıda buluştu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Sağlık Sen Devrek şubesi tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısında sağlıkçılar bir araya geldi.


Memur Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Devrek Şubesi tarafından Öğretmen Evinde tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya Sağlık Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Semih Durmuş, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Selahattin Çolak, İl Sağlık Personel Şube Müdürü Yaşar Yorulmaz, Sağlık Sen il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Devrek Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Küçük, Devrek Huzur Evi Müdürü Aziz Kalaycı, Sağlık Sen Devrek Şube Başkanı Şaban Karabostan, Devrek Devlet Hastanesi personeli ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Tanışıp, kaynaşmanın mutluluğunu yaşayan sendikacılar, mevcut sorunları tartışmanın da mutluluğunu yaşadı.


Sendikal çalışmaları hakkında davetlilere bilgi veren Sağlık Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Semih Durmuş, kahvaltıyı tertip eden Devrek şubesi'ne teşekkür etti. Durmuş, “Yurt genelinde 95 bin üyesi olan Sağlık Sen güven veren bir sendikadır. Sendika olarak bir yılda yüzde 25 oranında büyüme gerçekleştirdik.

Çalışanların haklarını sonuna kadar koruma mücadelesi veren bir kuruluşuz. Bizler genel merkezde arkadaşlarımızın her türlü haklarını sonuna kadar savunmak ve korumak için varız. Sendikacılık özveri isteyen bir iştir. Arkadaşlarımıza asla boş vaatte bulunmuyoruz ve sonuna kadarda arkadaşlarımız için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 14:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?