3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sağlıkçılara sertifikaları verildi

Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü’nün programı çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Zonguldak Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi’nde hizmeti içi eğitime katılan sağlıkçılar eğitimlerini tamamladı.


9-17 Nisan, 6-15 Mayıs 2009 tarihleri arasında Ana Çocuk Aile Planlaması Merkezi Başhekimi Dr. Ayşegül Öztürk, Başhemşire Figen Ergin Aydoğan ve Ebe Sevgi Güney tarafından verilen eğitimde güvenlik annelik, gençlere yönelik üreme sağlığı hizmetleri, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, aile planlaması konularında gerçekleştirilen hizmet içi eğitime katılan doktor, hemşire ve ebelere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Zonguldak Ana Çocuk Sağlığı Aile Planlaması Merkezi Başhekimi Dr. Ayşegül Öztürk ise düzenlenen sertifika töreni sonrasında, “İlimiz ve İlçelerinde görev yapan doktor, hemşire ve ebelerimize iki grup halinde görmüş oldukları 18 günlük eğitimlerini başarıyla tamamlanmıştır. Verilen eğitim sonrasında katılımcılar önce yazılı olarak sınava tabi tutulmuşlardır. İnteraktif beş formattan oluşan eğitimlerimizde arkadaşlarımız görev yaptıkları yerlerde başarıyla görevlerini yapmaları en büyük dileğimiz” diye konuştu.


Öztürk, "Bu nedenle eğitimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve aynı zamanda bu tür hizmet içi eğitimlerimizde önümüzdeki günlerde de devam edecektir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin IP: 88.248.254.xxx Tarih : 20.05.2009 11:24:07

harika bir eğitimdi eğitimcilerimize ve katılan arkadaşlarıma çok teşekkür  ediyorum... sevgiler...