6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Sağlıkçılardan öğrencilere seminer

DEVREKLİ SAĞLIKÇILARDAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Sağlık Grup Başkanlığı tarafından ilçede okuyan ilköğretim okulundaki öğrencilere seminer verildi.

3 – 9 Ocak 2010 tarihleri arsında 63. Verem Savaşı Eğitimi Propagandası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda ilçede bulunan okullarda eğitim gören ilköğretim okulu öğrencilerine Verem Savaşı ile ilgili seminer düzenlendi.

İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’nda görev yapan Ebe Sevgi Dedemen, Hemşire Zeynep Kılıç, Sağlık Memuru İlyas Kaba ve Veri Memuru Zeki Mekikoğlu tarafından Verem Haftası nedeniyle ilçede faaliyet gösteren ilköğretim okullarındaki öğrencilere haftanın önemi, hastalığın oluşumu, verem hastalığının yayılması ve tedavisi konusunda slayt ve yetkililerin anlatımı ile öğrenciler bilgilendirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Devrek Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Rıza Türkbay, “Verem Haftası nedeniyle özellikle çocuklarımızın bilgilendirilmesi konusunda sağlık ekiplerimiz ile birlikte ilçede bulunan tüm ilköğretim okullarını ziyaret ederek haftanın önemi, hastalığın yayılması ve bulaşması konusunda öğrencilerimizi bilgilendireceğiz. Köylerde de diğer arkadaşlarımız hafta hakkında gerek öğrencilere gerekse vatandaşlarımıza bilgiler vereceklerdir” dedi.

DEVREKLİ SAĞLIKÇILARDAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:18:05
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 17:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?