6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Sahibinden satılık inek!

KALP DESENLİ İNEK İNTERNETTE SATIŞA ÇIKARILDI

Çaycuma ilçesinde oturan Bayram Akkuzu, sırtında kalp deseni bulunan ineğini internette satışa çıkardı.

Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde din görevlisi Bayram Akkuzu, baldızı ve eşinin baktığı kalp desenli ineği internetten ilanla satışa çıkardı.

Akkuzu, iki yıl önce yaklaşık 2 bin liraya satın aldıkları ineğin 3 aylık süreçte yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Dört yaşında 'Ela' ismini verdikleri ineğin 'Meraklısına, sırtında kalp resmi bulunan sütlü' inek yazısıyla bir internet sitesinde fotoğraflarının yayınlandığını dile getiren Akkuzu, ilanı 35 bin kişinin okuduğunu söyledi.

Yaklaşık 1.5 ay sonra doğum yapacak olan inek için bir reklam firması da başvuruda bulundu. İneği satın almak yerine bir süt reklamında oynamasını isteyen firma, aile ile irtibata geçti. Kalp desenli ineğin haricinde 3 inekleri daha olduğunu dile getiren Bayram Akkuzu, şöyle konuştu: "Bu ineği iki yıl önce almıştık. Sonra satmak istedik. İnternet ile uğraştığım için aklıma böyle bir fikir geldi. Görenlere ilginç geliyor. İlanın ilgi görmesi için de ineğin fiyatını yüksek tuttuk. İlandan sonra

İstanbul'dan bir çiftliğin sahibi aradı. İneği 15 bin liraya almak istediğini söyledi. Bizim inek için çiftlikte yer ayırıp onu çiftliğin maskotu yapacağını söyledi. Fiyat düşük diye biz kabul etmedik."

İneğin şu an fiyatının 7-8 bin lira arasında olduğunu dile getiren Bayram Akkuzu, ineğin reklam yıldızı olabileceğini söyledi. Firma ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Akkuzu, "Reklamlarda oynatmak için bizi aradılar. Bu görüşme yaklaşık iki gün önce oldu. Almaya geleceklerini söylediler. Henüz görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşırsak inek bizde kalacak. Ama reklamlarda oynayabilir. Bunda sakınca görmüyoruz" diye konuştu.

Her geçen gün ilanla ilgili arayanların olduğunu söyleyen Akkuzu, ineği sattıktan sonra 2- 3 inek daha alacaklarını bildirdi. Bayram Akkuzu, günde 20 kilo süt veren ineği 20 bin liraya satmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

KALP DESENLİ İNEK İNTERNETTE SATIŞA ÇIKARILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 17:03:01
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 17:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?