3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sahil yolu Başbakan'a iletildi

KİLİMLİ SAHİL YOLU BAŞBAKANA İLETİLDİ

Kilimli beldesini Zonguldak’a sahilden bağlayan sahil yolunun yapılması için Başbakan’a talepte bulunan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, yolun bir an önce açılması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Ali Aslankılıç’ın başkanlığı döneminde Kilimli Belediyesi’nin imkanlarıyla yaklaşık 4 yıl önce yapımına başlanılan Kilimli sahil yolunun asfaltlanıp yolun ulaşıma açılması için gayret gösterdiklerini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Uçar, Karayolları yetkililerinin yolun bu şeklinin hatalı olduğunu ve denizin yolu bir süre sonra aşındıracağını söylediklerini ifade ederek, “Yolun sağlıklı şekilde bitirilmesi gerektiğini yetkililere söyledik. Cuma günkü İl Başkanlığı toplantısı sonrası da durumu Başbakan’a ilettim. Başbakan, Ulaştırma Bakanlığına yazılı müracaatı istedi. Bir ay içinde gelişme olmazsa durumu tekrar Başbakana hatırlatacağım” dedi.

Zonguldak-Kilimli arasındaki 3 bin 600 metrelik sahil yolu Ali Aslankılıç’ın başkanlığı döneminde belediyenin kendi imkanlarıyla yaklaşık 25 milyon TL. harcanarak yapılmıştı. Seçim sonrası yapımı duran yolun bir an önce bitirilmesi isteniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 10:33:04
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 13:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?