3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sahil yoluna stabilize çalışması

Zonguldak'ın Türkali köyünde, Zonguldak Valiliği, İl Özel İdare ve İl Genel Meclis üyelerinin de katkıda bulunması sonucunda sahil yolunun tamamı ile stabilize çalışması yapılarak bozuk olan yerler tamamı ile kapatılıyor.


Türkali köyünde geçtiğimiz aylarda muhtarlık tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları doğrultusunda bozulan sahil yolu İl Özel İdare'den gelen ekipler, bozulan sahil yoluna stabilize çalışması yaptı. Yol, girişten çıkışa kadar onarılıyor.
Zonguldak Valiliği, İl Özel İdare ve İl Genel Meclis encümenlerinin katkısıyla sahil yolunda stabilize çalışması yapılıyor. Çalışmaları takip eden Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş yapılan stabilize çalışmasını değerlendirdi. Terlemiş, "Köyümüzde bulunan sahil yolu geçtiğimiz aylarda altyapı çalışması yapmamız sonucunda bozulmuştu. Zonguldak Valimiz, İl Özel İdare Heyeti ayrıca İl Genel Meclis Encümenlerinin de katkı vermesiyle birlikte sahil yolumuza stabilize çalışması yaparak bozulan yollara dolgu yapıyoruz. Yaz sezonumuzun açılmasına az bir süre kala çalışmalarımız devam edecek. Köyümüz gerçekten turizm bakımından çok önemli. Bunun için bu işi yapan Valimize, İl Özel İdare Müdürümüze ve İl Genel Meclis Encümenlerimize teşekkür ediyorum. Sahil yolumuza yapılan dolgunun ardından burası vatandaşlarımıza ve dışarıdan gelen yerli, yabancı turistlerimize hizmet verecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 11:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?