3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şahin'den anket iddiası

MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, Fatih Sitesi’nde yaklaşık 5 bin kişi üzerinde yapılan ankette yüzde 80 oranında oy aldıklarını ileri sürdü
Ertan Şahin yaptığı açıklama, 5 bin kişi üzerinde yapılan ankette bin 750 kişinin oyunu aldıklarını ve bu oyunda yüzde 80 oranına tekabül ettiğini ileri sürdü.

Diğer adayların binin altında oy oranıyla sıralandığını söyleyen Şahin, “Fatih sitesinde açık ara birinci olmamız, diğer mahallelerde de birinci çıkacağımız yönünde araştırma ve anketleri doğruluyor. Bizim beklentimiz halka hizmet ve yeni büyük Kozlu kurmak için Kozlu Belediye Başkanlığı’na gelmekti. Anket sonuçları, topluma çok büyük destek varmış gibi gösterilen fakat altı boy olan diğer partilerin adaylarının umulanın çok altında oy alarak hüsrana uğrayacaklarını göstermektedir. Halk zaten tercihini yapmıştır. Bizler halkımız tarafından iyi anlaşıldığımızı düşünürken, halkın karanlık geçmişe değil MHP’li Ertan Şahin’li aydınlık geleceği tercih ettiğini görüyoruz. 200’ün üzerinde topluluk bulamayan ve bizim 3 binlere ulaşan vatandaşlarımızla yaptığımız açılışlara şahit olan rakiplerimiz son çırpınışlarını yapmaktadırlar. Siyasi hazımsızlıkları nedeniyle halen daha bu gerçekleri görememekteler, inşallah halkımız bu gerçeği sandıkta da doğrulayacaktır. Biz yeni v ebüyük Kozlu projesini hayata geçirecek vizyon ve bilgi birikimine sahibiz. Bunları başarmak için de yine en büyük gücümüz halkımız olacaktır” dedi.
Şahin, Kozlu’nun geleceği ve gelecek nesiller için belde halkının dedikodulara inanmadan Ertan Şahin’li MHP’ye ‘evet’ denilmesini istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 10:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?