6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Sahnenin tozunu aldı

SAHNENİN TOZUNU ALDI

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi’nde süren Ramazan ayı şenlikleri kapsamında meydana kurulan sahneyi temizleyen çöpçünün paspas ile gösteri yaptığı zannedildi.

Kozlu Beldesi’nde Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çadırda yenilen iftarın ardından aynı alanda kurulan Ramazan şenliklerinin 28. gününde ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

İftardan sonra başlayan programda, konserlerin de yapıldığı sahneye kurulan beyaz perdede film gösterimine başlanıldı. Açık havada Recep İvedik-3 filmini ilgiyle izleyen onlarca vatandaş, film gösterimi esnasında çöpçü kıyafeti ile sahneye çıkan şahsı görünce hayli şaşırdı.

Elindeki paspas ve sahnedeki su kovası ile dans ettiği zannedilen Kozlu Belediyesi Fen İşleri’nde görevli temizlik işçisi, olan bitenden habersiz bir şekilde sahnenin tozunu aldı. Konser öncesinde sahneyi temizleyen görevli, temizlik boyunca ise kendisini izleyenlere de şaşkın gözlerle baktı. Belediye de görevli diğer personelinde ellerinde poşetlerle izleyicilerin bulunduğu alanda çöp toplaması üzerine gerçek anlaşıldı.

Sahnedeki şahsın temizlik görevlisi olduğu anlaşılması üzerine vatandaşlar, yeniden filmi izlemeye devam etti.

SAHNENİN TOZUNU ALDI
SAHNENİN TOZUNU ALDI
SAHNENİN TOZUNU ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 11:18:05
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 11:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?