3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sahte müfettiş yakalandı

Zonguldak'ta kendisini İçişleri Bakanlığı Mülki Müfettişi ve avukat olarak tanıtan bir kadın, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen'nin şikayeti üzerine polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, ilk olarak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma Sekreteri Ramazan Denizer'in yanına giderek, şehit ailelerinin listesini isteyen N.Y.'nin (26), olumsuz yanıt alınca bu kez de Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'dan aynı talepte bulunduğu öğrenildi. Dernek Başkanı Yorulmaz'a, "Şehit ailelerine yardım edeceğiz, bize yardımcı olur musunuz?" diyerek ricada bulunduğu belirlenen N.Y.'nin, son olarak da TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen ile görüştüğü ve kendisini İçişleri Bakanlığı'nda Mülki Müfettiş olarak görev yapan bir avukat olarak tanıtarak bir takım taleplerde bulunduğu öğrenildi. 

TTK Genel Müdürü Dağdelen'in tavırlarından şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine polis tarafından yakalanan N.Y, daha sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 15:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?