3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Sakatlar derneğine iftar

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Sakatlar Derneğine iftar yemeği verdi.


Başkan Gonca tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Cangöz, Ender Gürcan, çok sayıda engelli ve ailesi katıldı.


Belediye Başkanı Secaattin Gonca iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, “Bu iftar yemeğimizi geleneksel hale getirdik. Sakatlar Derneğinin önemli ve özel günlerinde hep birlikte olmaya gayret ediyoruz. Engelli arkadaşlarımızı aileleri ile birlikte misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Amacımız onlarla ramazan ayının güzelliklerini yaşamak ve yaşatmak. Kalabalık bir ortamda nezih bir iftar yemeği yedik. Dernek Başkanımıza ve yemeğimize katılan engelli arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyuyorum” dedi.


Başkan Gonca’ya teşekkür eden, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak Başkanımızın her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğu engellilere yönelik iftar yemeğinde buluştuk. Bizim her zaman söylediğimiz gibi engellilerin toplumda normal insanlar gibi eşit şartlarda yaşaması için gerekli olan her türlü destek öncelikle yerel yönetimler tarafından yapılması gerekmektedir. Bizler ilimizde dernek olarak engellilere yönelik yapmış olduğumuz faaliyetler bilinmektedir. Her sene bu yemeğimiz devam edecektir. Başkanımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?