6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Saltukovabelediyespor'da imza şov

SALTUKOVABELEDİYESPOR ANLAŞTIĞI FUTBOLCULARLA SÖZLEŞME İMZALADI

Zonguldak Süper Amatör lig takımlarından Saltukova Belediyespor iç ve dış transferde anlaştığı futbolcularla sözleşme imzalarken Çaycumaspor’dan Deniz Kaya’yı transfer ederek kadrosuna kattı.

Saltukova Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ederken iç transferde futbolcuların büyük çoğunluğu ile anlaşırken dış transferde de Çaycumaspor dan Deniz Kaya’yı kadrosuna dahil etti. İç ve dış transferde anlaştığı futbolcularla Belediye binası toplantı salonunda Başkan Adil Düzlü ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu imza töreninde futbolcularla sözleşme imzalandı. Başkan Düzlü transfer çalışmalarının devam ettiğini açıklarken dış transferde birkaç futbolcuyla da görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti. Düzlü, “2010-2011 sezonu ile ilgili olarak Saltukova Belediyespor kulübü transfer çalışmalarına başlamıştır. Yönetim kurulu üyelerimiz ve beraberimizdeki arkadaşlarımızla birlikte bazı futbolcularımızla anlaşma yaparak imzalarını attılar. Amacımız 2010-2011 sezonunda Saltukova Belediyespor’u hak ettiği bir şekilde ligi iyi bir yerde bitirecek kadroyu ve ekibi kurmaktır. Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda biz öncelikle geçen yıl takımımızda oynayan futbolcularımızla büyük çoğunlukta anlaşmalarımızı tamamladık. Takımımızın yüzde 90 seviyesinde kadrosu belli oldu. Dış transferde anlaştığımız futbolcular var bugün Çaycumaspor da oynayan Deniz kayayı transfer ettik. Bunun yanı sıra geçen yıl kadromuzda bulunan kalecimiz Utku, Fevzi ve Teoman la yolumuza devam ediyoruz. Bu futbolcularımızla da anlaşmalarımızı yapmış bulunuyoruz. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıl kadromuzda bulunan dışarıdan gelen futbolcularımızla görüşmelerimiz sürmektedir. Henüz sonuçlanmadı. A takımın yanı sıra genç ve 14 yaş altı gruplar içinde hazırlıklarımız sürüyor. Bu kapsamda genç ve 14 yaş altı takımlarımızı çalıştıracak olan Bayram Akça hocamız bu görevine devam edecektir” dedi.

Yönetime yeni girip transfer komitesine seçilen Sönmez Ateş Çaycumaspor’dan transfer edilen Deniz Kaya’nın transferiyle bizzat yakından ilgilenerek bitirdiğini söyledi. Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Cambaz ise takımlarının başarılı olması için çalışacaklarını ifade etti.

SALTUKOVABELEDİYESPOR ANLAŞTIĞI FUTBOLCULARLA SÖZLEŞME İMZALADI
SALTUKOVABELEDİYESPOR ANLAŞTIĞI FUTBOLCULARLA SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 16:10:02
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 16:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?