3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Saltukova'nın yolları parke

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde Saltukova Belediyesinin parke taşı döşenmesi ile ilgili yol çalışmaları devam ediyor.

Saltukova Belediye Başkanı Adil düzlü, parke taşı döşemesi ile ilgili olarak yol çalışmaların devam ettiğini, yol çalışmalarının bir hafta içinde bitirileceğini kaydetti.

Düzlü, ”2007 Yılı programı ile ilgili olarak Belediyelere Destek Projesi (BELDES) kapsamında belediyemize nüfusa göre tahsis edilmiş olan 118 bin YTL kaynağın önemli bir kısmı Saltukova merkezden başlayıp Sarıkum Mahallesi'nde biten ve Filyos Çaycuma çevre yolu diye tabir ettiğimiz yola kadar olan kısım yaklaşık olarak 10 bin metrekarelik alan Basri Çelebi Caddesi ve Karagöl Caddeleri'ne parke taşı yapım işi ile ilgili olarak harcamalar yapılmıştır. Bu kapsam içerisinde yaptığımız çalışma bu hafta içerisinde tamamen sona erecektir 12 bin metrekareye yakın parke taşı ile iş yaptık. Önemli bir kısmı BELDES projesi kaynağını teşkil etmektedir. Bununla ilgili olarak da 2008 yılın dada çalışmalarımız devam ediyor. Karagöl Caddesi'ndeki tüm altyapı kanalizasyon su Telekom dahil olmak üzere, istişareli olarak bitirilmiştir bitirilen kısımların parke taşı ile kaplama işlerinin 2007 yılı ile ilgili olan bütçedeki ödeneklerimizi kullanarak tamamladık. 2008 yılı ile ilgili olarak da çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 13:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?