3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Saltukovaspor kenetlendi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukovaspor takımını altı takım kaptanı çalıştırırken hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.


Çaycuma’nın Saltukovaspor futbol takımı maçlara takım içinde kaptanlık verilen altı kişiye emanet edilirken Saltukova da bir ilki gerçekleştireceklerini belirttiler.

Takımın başında hem yönetici hem antrenör olarak bulunan İlyas Çelebi, “Ben futbolcu kardeşlerime ağabeylik yapıyorum onların dertleri ile yakından ilgileniyorum" dedi. Çelebi, “Perşembespor Musabakasın da takım olarak altı takım kaptanı ile beraber galibiyet parolasında çıkmıştık hedefimize başlamadan altı takım kaptanı ile beraber süper lig hazırlıklıydı.

Bunu da önce tesis olarak sonra kulüp binamız olarak yerleşim birimlerimizi hazır hale getirdik. Kulübümüzün bütün çalışmaları süper lig doğrultusunda şehir stadımız bitti. Sadece musakabalara açmadık. Süper lig maçlarına hazırlık haline getirdik. Bu seneki 2008-2009 sezonundaki hedeflerimizden biri merhum sporcumuz İlyas Yavuz Kandemir adına hem Şehir Stadına ismini vermek hem takımın şampiyonluğun onun ölüm yıl dönümü sebebiyle onun ruhuna hediye etmek, bütün takım olarak başta altı takım kaptanı, altı takım kaptanı derken belki ilk oluyor Saltukova’da ilki başaracağız.

Altı takım kaptanı var.Ben kulüp başkanı sadece ağabeylikle meşgul oluyorum. Bu altı takım kaptanı sahaya gidiş-geliş, spor musabakasına hazırlanma, maça hazırlanma bu altı takım kaptanı doğrultusunda hayata geçiyor. hedefimiz Saltukova’ya bu yıl süper ligi hediye etmek, kulüp olarak Saltukova halkı süper ligi çok arzulamaktayız. Sayın Belediye Başkanımız bize destek veriyor Belediye Başkanımıza ve de merhum İlyas Yavuz Kandemir kardeşimiz anısına bu şampiyonluğu hediye etme sözü verdik. Bu hafta bir çıkıştı bizim için, çıkışımızla başladık bu ana kadar iki kaza yapmıştık. İki beraberlik bu da geciken ve eksik olan arkadaşlarımızdan sakat olan arkadaşlarımızdan kaynaklandı. Biz süper ligde de kalıcı olacağız. Biz takım olarak süper lige hazırız, belde olarak hazırız, halk olarak hazırız, sporcu aileleri olarak hazırız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEMİH DEMİREL IP: 85.110.64.xxx Tarih : 13.11.2008 20:44:53

VALLAHİ DOGRUYU SÖYLEMEK GEREKİYORSA BU SENE SALTUKOVA SPORDAN COK GÜZEL BASARILAR BEKLİYORUZ TARAFTARINIZ HERZAMAN ARKANIZDA BASKANIMIZA SESLENİYORUM HER MAÇA TARAFTAR İÇİN OTOBÜS KALDIRSINLAR EGER KALDIRIRLARSA EMİN OLUN KI TARAFTARDA COGALACAK VE SALTUKOVA SPORU DESTEKLİYECEK TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCULARIMAZA BARASILAR DİLİYORUM STADIMIZA İ.YAVUZ KANDEMİR ADINI KOYDUNUZ İCİN COK TESEKKÜR EDERİM...