3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Saltukovaspor'da 2 transfer

Zonguldak 1. Amatör Küme'de mücadele eden Saltukovaspor ikinci yarıya Filyos Ateşspor'dan aldığı 2 transferle girdi.

Zonguldak'ta 1 Amatör Küme Çaycuma grubunda mücadele eden Saltukovaspor Filyos Ateşspor'da daha önce oynayan ancak uzun süre futbola ara veren iki futbolcuyu filiz lisans çıkartarak takıma dahil etti. Saltukovaspor, Gökçebeyspor maçı öncesinde kendi tesislerinde futbolcularına yemek vererek takıma moral verdi. Yemeğe, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü'de katıldı.

Saltukovaspor Kulübü takım kaptanı Erdem Cambaz, çok iyi kadroları olduğunu belirterek, şampiyon olacaklarını belirtti. Cambaz, “Yapılan çalışmalar sonucunda kulübümüzün açılışını gerçekleştirdik. Takım olarak bu sene durumumuz çok iyi, çok iyi bir kadromuz var. Arkadaşlarla birbirimize güvenimiz tam. Şampiyonluk sözünü hep birlikte verdik. Süper amatöre yükselmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu seneki hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bundan sonra ki maçlarımızı kazanarak şampiyon olacağız. Bu arada ikinci yarıya 2 transfer yaparak girdik.

Transferlerimiz daha önce Filyos Ateşspor'da oynayan Şener Çağlayan ve Coşkun Koşar'ı kadromuza dahil ederek kuvvetlendik Bu hafta içi yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Gökçebeyspor maçına çok iyi hazırlanarak arkadaşlarımızla kenetlenerek oynadığımız Gökçebeyspor maçını 3-0 kazandık” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?