3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Şampiyon bayanlardan ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Liselerarası, Bayanlar Futbol Turnuvası'nda Zonguldak şampiyonu olan Ereğli Lisesi Bayan Futbol takımı Belediye Başkanı Murat Sesli'yi makamında ziyaret etti. 

Zonguldak Şampiyonu olan Ereğli Lisesi Bayan Futbol takımı sporcuları, Lise Müdür Yardımcısı Mahir Ersöz, Başkan Sesli 'ye çiçek vererek takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Hedeflerinin türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirten Lise Müdür Yardımcısı Mahir Ersöz, "Öğrencilerimizin birçoğu zaten Ereğli Belediyespor bayan futbol takımında oynuyor. Zonguldak'ta iyi bir başarı elde ettik ve şampiyon olduk şimdi ise Çankırı Ilgaz'da grup müsabakalarına katılacağız. Hedefimiz, burada da başarılı olup Türkiye şampiyonasında mücadele etmek ve Türkiye şampiyonu olmak" dedi. Başkan Sesli ise okul takımlarının elde ettiği başarılardan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: 

"Belediye olarak spora önem veriyoruz. Okul takımlarımızın da mücadele ettiği ve yıllardır toprak sahada mücadele ettiği Beyçayır stadını sentetik çim yapıyoruz. Ayrıca okullarımızın deplasmanlarda yaptığı müsabakalara otobüs desteği veriyoruz. İnşallah bayan futbol takımımız da başarılı olur. Finale kalırlarsa öğrencilerimizin aileleriyle birlikte maçlara gideriz. Sizlerle gurur duyuyoruz." 

Sesli, sporculara beş futbol topu hediye ederek başarılarının devamını diledi

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 15:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?